Wie we zijn

Persoonlijk, betrokken en deskundig

U zoekt een adviseur met wie het klikt?

Met wie het prettig communiceren is?

Die begrijpt wat uw wensen zijn?

Die uw belangen behartigd alsof het de eigen belangen zijn?

Dan helpt FlevoConsulting u graag verder.

Wij leveren door onze persoonlijke aanpak advies op maat.

Een solide vertrouwensbasis, korte communicatielijnen en een voortvarende aanpak zijn daarbij onmisbare elementen.


 

Onze medewerkers

Astrid

Astrid van der Spoel (1974)

 heeft een brede ervaring in de zakelijke en fiscale dienstverlening. Zij heeft drie jaar gewerkt als (gevorderd) assistent accountant RA bij twee van de Big Four accountantskantoren. Tijdens deze periode heeft Astrid, naast haar controlewerkzaamheden, als consultant aan diverse advies-opdrachten in binnen- en buitenland meegewerkt. Fiscale kennis heeft zij opgedaan bij de Belastingdienst, waar zij vijf jaar werkzaam is geweest als controlemedewerkster in de inkomsten- en vennootschapsbelasting in het MKB-segment.

Het bedrijfsleven lonkte weer en in 2005 maakte Astrid de overstap naar PCM uitgevers, waar zij drie jaar als controller werkzaam was.  Echter, de zelfstandigheid van het werken bij de belastingdienst ervoer zij als een groot gemis en in 2007 keerde zij terug. Dit keer als heffings- en bezwaarfunctionaris voor de vennootschapsbelasting. Astrid verdiepte haar fiscaal technische kennis van de vennootschapsbelasting gedurende vier jaar.

In 2012 was de tijd rijp voor nog meer zelfstandigheid: dit keer in de vorm van een eigen onderneming. In samenwerking met haar vader zet Astrid het in 2005 opgerichte FlevoConsulting voort.

Astrid heeft de HBO studies Accountancy RA en Fiscale Economie afgerond. Daarnaast studeerde zij Postdoctoraal RA aan de Vrije Universiteit.

Johan

Johan van der Spoel (1948)

heeft een brede ervaring met bedrijfsbestuurlijke en administratieve systemen, management informatie systemen en organisatie structuren binnen commerciële bedrijfsorganisaties. Hij werkte eerder als eindverantwoordelijk manager bij een aantal middelgrote tot grote commerciële ondernemingen en was ook actief binnen de Kamer van Koophandel en belangenorganisaties.

Hij studeerde voor bedrijfsadministratie en informatica op HBO-niveau


 

# #